Halinka ARMS Winter Cup – 14 styczeń 2018
Wyniki końcowe: Standard
Wyniki z torów:
Stage 1
Stage 2
Stage 3
Stage 4
Stage 5
Stage 6
Już 14 stycznia serdecznie zapraszamy na pierwsze zawody IPSC z serii Halinka ARMS Cup zorganizowane wspólnie z Grzeniu Babicz, który jest szczęśliwym posiadaczem nowej strzelnicy w Bielsku-Białej Strzelnica Bielsko-Biała Gun Club, więc ciepło i sucho macie w cenie 🙂
Przygotujemy dla Was 6 torów – 3×12, 1×16, 1×26, 1×32, co daje nam 110 punktowanych trafień – 3 kiwaki, małe i duże tarcze, tarcze HC 🙂 – i z tego powodu będziemy musieli posłużyć się harmonogramem przygotowanym na te zawody, o czym później. Nieco więcej o samych zawodach poniżej.
Nazwa zawodów:
Halinka ARMS Winter Cup, pistolet IPSC
Miejsce, data i godziny:
Strzelnica Bielsko-Biała Gun Club, 43-300 Bielsko-Biała, ul. 1 Maja 19, 14.01.2018 (niedziela) od godz. 8:00 do 18:00.
(Prematch: 13.01 od 19:00 do 21:00 i 14.01 od 6:30 do 8:30
Poziom zawodów:
Level 1 (nie jest wymagany wpis na listę Regionu IPSC Polska)
Ilość torów:
6
Suma punktowanych trafień:
110
Klasy sprzętowe:
Open, Standard, Classic, Production, Pistol Caliber Carbine, Production Opitic. PCC i PDO będą rozgrywane wg. regulaminu organizatora zawodów.
Kategorie:
Lady, Junior, Regular, Senior, Super Senior.
Obserwator OZSS:
będzie obecny
Limit strzelców na zawody główne:
48 osób (4 squady po 12 osób).
Wpisowe:
110 zł (Juniorzy gratis)
Płatność na miejscu w dniu zawodów lub przelewem bankowym na rachunek: 20 1020 2384 0000 9302 0165 3070
Wpłaty na rachunek prosimy dokonywać do czwartku (11 stycznia).
Rejestracja:
Internetowa (start 05.01.2017)
Osoby funkcyjne:
MD:
Wojciech Kocoń, Jakub Dutka
RM:
Łukasz Matuszczak, RO NROI.
Obserwator OZSS:
Robert Wrona, RM NROI.
CRO:
Halinka Drożdż, RO NROI.
Dariusz Sobkowski, RO NROI.
Wojciech Kocoń, RO NROI.
SO:
Sylwia Stanclik, RO NROI.
RO:
Darek Dąbrowski, CRO NROI, RO IROA.
Rafał Ralphi Goslicki, RO NROI, RO IROA.
Zbyszek Kubicz, RM NROI, RO IROA.
Harmonogram zawodów:
14.01.2018 (niedziela):
– 8:00 do 11:00 rejestracja i Gun Check squady 1, 2 przed 8:50.
– 8:50 do 9:00 rozpoczęcie zawodów.
– 9:00 do 11:00 tory od 1 do 4 – squady 1 i 2.
– 11:00 do 13:00 tory od 1 do 4 – squady 3 i 4.
– 13:00 do 14:00 częściowa weryfikacja wyników, przebudowa.
– 14:00 do 15:30 tory 5 i 6 – squady 1 i 2.
– 15:30 do 17:00 tory 5 i 6 – squady 3 i 4.
– 17:00 do 17:30 weryfikacja wyników, chrono.
– 17:30 do 18:00 ceremonia zakończenia zawodów połączona z konkursem z nagrodami.
W trakcie zawodów będą dostępne ciepłe napoje. Lunch dodatkowo płatny 40zł – menu poniżej – wymaga zamówienia przez zawodnika w formularzu rejestracyjnym.
Menu (forma “szwedzkiego stołu”):
- rolada wołowa w sosie pieczeniowym
- filet z kurczaka w sosie serowym
- kluski ziemniaczane gnocchi z ziołami
- kaszotto z kaszą i soczewicą
- surówka z marchwii z chrzanem
- surówka wiosenna z sosem winegret
- sałatka z czerwonej kapusty
- woda niegazowana
- soki owocowe.
Więcej szczegółów wkrótce, będę na bieżąco publikować nowe informacje.
Zwyczajowo zawody odbędą się dzięki ciężkiej pracy całej naszej ekipy, bez nich bez szans. Z góry Wam serdecznie dziękuje.
Zapraszam i pozdrawiam
Halinka Drożdż
Halinka ARMS